Goethe Zertifikat

Goethe-Zertifikat B2, C1

Goethe-Zertifikat B2  и Goethe-Zertifikat С1 са  изпити по немски език за възрастни, удостоверяващи напреднало владеене на немския език и съответстват на четвърто ниво (В2) и съответно пето ниво (С1) от шестстепенната скала на Общата европейска референтна рамка за езиците (ОЕЕР). Подходящи за следване в Германия, Австрия и Швейцария, както и за работещи в сферата на здравеопазването и научни изследвания.
 
Основен акцент при подготовката ни по тестовия формат e усвояването на тактически стратегии за бързо и прецизно справяне с компонентите четене и слушане с разбиране. Освен това се набляга особено и на писмената и устна част, където обучаемите срещат най-големи трудности.

 


Отзиви

Радина Начева
Радина Начева Test DaF
Професионализъм, индивидуален подход и творчески ентусиазъм - "Стартгейт" ми даде всичко това и много повече. Тук ученето се превърна в удоволствие особено когато виждаш как израстваш, благодарение на опитни преподаватели като Здравка Даргова. Благодаря
 
View more
Кирил Крънчев
Кирил Крънчев Test DaF
Изключително съм благодарен за невероятната подготовка, която получих по време на курсовете! Г-жа Здравка Даргова е
View more
Sasha Zdravkova
Sasha Zdravkova ÖSD C1
 Благодаря, благодаря, благодаря ти Здравче! Това, което постигна синът ми, го дължи на теб! ÖSD C1
Невероятен професионализъм, знания, внимание, разбиране, приятелство, обич и подкрепа може да намерите в езикова школа "Стартгейт"- StartGate
View more
Георги Димитров
Георги Димитров-Goethe Zertifikat B2 und Test DaF
Първият курс в Езиков център „Стартгейт”, който посетих, беше за подготовка за изпита на Goethe Institut за Goethe Zertifikat B2. Още с влизането приятно впечатление прави уютната обстановка и модерното оборудване, предразполагащи към учене.
 
View more