Отзиви

Георги Димитров
Георги Димитров-Goethe Zertifikat B2 und Test DaF
Първият курс в Езиков център „Стартгейт”, който посетих, беше за подготовка за изпита на Goethe Institut за Goethe Zertifikat B2. Още с влизането приятно впечатление прави уютната обстановка и модерното оборудване, предразполагащи към учене.
 
Биляна Ядкова
Биляна Ядкова- Goethe Zertifikat B2
Благодарение на изключителния професионализъм на г жа Даргова постигнах познания по немски език, които не съм очаквала, че могат да се постигнат в рамките на 1 г.
​Petia Petrova
​Petia Petrova
Синовете ми посещаваха този център и мога откровено да заявя,че наистина получиха знания, защото и преподавателите и начина на преподаване са на отлично ниво. 
Katrin Ali Jaradat
Katrin Ali Jaradat
Посещавах езиков център Startgate в продължение на около година като преди това имах съвсем основни познания. В момента съм в Германия и общувам свободно на немски. 
​Kristian Lulchev
​Kristian Lulchev
Мога да изкажа само суперлативи за качеството на обучение в езиков център Стартгейт и да отправя своите благодарности към г-жа Здравка Даргова за нейния висок професионализъм и внимание към детайлите
Hari Simeonov
Hari Simeonov
Hari Simeonov Езиков център Startgate е страхотно място, където наистина придобих отлични знания по немски, с желание и удоволствие ходих на уроците.
Violeta Mincheva
​Violeta Mincheva
При Здравка Даргова немският език се научава наистина и е възможна мисия. Това е разликата между другите курсове и този на Даргова.