График и цени TELC изпити

График telc изпити през 2020 г.Записване

Уважаеми кандидати,
във връзка с така създалата се ситуация всички telc-изпити се отлагат до изясняване на положението. От това следва, че изпитите за месеците Април и Май се отлагат и ще се поставят нови дати.
Съжаляваме за причиненото неудобство.
Бъдете здрави!


Записването за изпита следва да се случи минимум 30 дни преди датата на провеждане на изпита. (Изключение прави записване за А1 – 12 дни преди датата на изпита). Има възможност обаче и за закъснели регистрации, като за записвания между 29. и 8. ден преди изпитната дата се начислява допълнителна такса от 60 лева.
Формуляр за записване може да попълните тук.

Една заявка се счита за окончателно подадена, когато се заплати сумата за съответния  изпит. Подадени заявки без да е извършено плащането по банков път не се считат за реално потвърдени. След като се регистрирате, на Ваше име се издава фактура за съответния изпит.

ВАЖНО! Съществува възможност за бърза проверка, при която изпитните резултати излизат за 2 седмици. Цената за тази услуга е 100 лв. Ако желаете да се възползвате от тази услуга, това е възможно САМО при първоначалната регистрация до 30 дни преди изпитната дата, а не при закъснели записвания.

 


Цени TELC изпити